Menu

Ræveholmsvej 57, 1.
2690 Karlslunde

Type Klinik
Årlig leje:91.080
Årlig leje pr. m21.301
Depositum:22.770
Samlet areal70m²
Grund5.829m²
Sagsnr.JH7515
Energimærke

Flot klinik til afståelse inklusiv inventar

Indbydende, lys og lækker kosmetologklinik på 70 kvm. som med en beliggenhed på 1. sal giver fred, ro og fokus til den enkelte kunde. Klinikken har eksisteret i 7 år og har en stor kundedatabase, som medfølger.

Der er plads til 3 medarbejdere og evt. en kombination af kosmetolog, frisør og negle.

Klinikken indeholder: 2 lyse behandlerrum – begge med håndvask og skabe. Negleområde med plads til en negleteknikker. Stort receptionsområde med hvid komposit-disk med indbygget skabe/skuffer. Væg med produkt hylder. 2 reoler til udstilling samt en barstol. Derudover venteområde med 2 stole og bord.

Klinikken er fuldt indrettet til kosmetologklinik med 2 brikse, neglebord, dampapparat, voks apparat. Computer, bonprinter, håndscanner og dankortmaskine. Hjemmeside med booking system samt Facebook/Instagram side kan overtages, hvis det ønskes. Klinikken har haft minimal drift siden maj 2020 på grund af sygdom.

Hele klinikken har flotte plankegulve og rustikke rå lofter. Der er højtalere i både receptionsområdet samt begge behandler rum. Store vinduespartier både mod gangen samt ud til stor parkeringsplads med fri parkering.

Klinikken ligger i et skønt kontor/klinik fællesskab, hvor der er fælles morgenmad hver torsdag samt andre sociale arrangementer. Der er kundetoiletter samt adgang til stort fælles køkken/alrum og personale toiletter.

Klinikken er til afståelse.

Værdien af inventaret er anslået til 154.423,00 men kan erhverves til en favorabel pris til den rigtige køber.

Henrik Kjeldskov
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE
Valuation BA / Diplomvaluar